Příhraničí. - Kornev, Pavel Nikolajevič, 1978- (Fantom Print, 2018)
Pátý díl dystopické akční fantasy řady Příhraničí odehrávající se na okraji našeho světa s fungující magií a vládou všudypřítomného mrazu. Na místě, kde je člověk člověku skutečně vlkem. Jevgenij Maximovič Apoštol disponuje schopností vidět tak trochu do budoucnosti. Je to už pár let co se propadl do Příhraničí, kde se snaží přežít a kšeftovat, s čím se dá. Ovšem ve chvíli, kdy mu jeho vlastní dveře vyhodí kdosi do povětří, je mu jasné, že jde o život. Ve světě Příhraničí, místě věčného mrazu s bytostmi ovládajícími magii, kde jediným věrným souputníkem člověka je ledový nekončící vítr, bude mise uchránit svůj život před nájemnými vrahy téměř nemožná. Přesto se o to Jevgenij, který mimo vidoucí schopnosti také zároveň fyzicky cítí vše, co provede svým obětem, pokusí.