Příhraničí. - Kornev, Pavel Nikolajevič, 1978- (Fantom Print, 2017)
Potrhané zbytky Ledova světa se otřásají brutální válkou. Starý a křehký řád se nakonec hroutí - je čas zvolit nové vládce a ruka, která drží nůž, bude vládnout Příhraničí. Proto ti, kdo chtějí těžit z nového systému moci, hledají Kluzkého. Aby přežil a unikl z Příhraničí, musí hledat nůž, zatímco Napalm jakožto pyromant vyčkává na příležitost, aby mohl přiložit do kotle. Před příchodem Černého poledne se pokřiví nejen obrysy reality, ale také Ledův pohled na svět a lidi i nelidi, o nichž si myslel, že je dobře zná. A jelikož Hippokratova přísaha v Příhraničí tak docela neplatí, připraví mu rozverný lékař překvapení v podobě obličeje zmetka, což se rovná propustce do ghetta psanců. Začíná to definitivně vypadat, že Ledův život v tomto propadlišti mezi dvěma světy bude zase o něco barvitější. Nakladatelská anotace.