Příhraničí. - Kornev, Pavel Nikolajevič, 1978- (Fantom Print, 2016)
Příhraničí, propadliště na pokraji našeho světa a panství věčného mrazu. Místo zapomenuté bohem a prokleté lidmi, kde vládne magie a stříbro se cení výše než zlato. Chlapík přezdívaný Led vypadá celkem obyčejně, ale patří k jedněm z mála, kdo umějí přejít Hranici a zase se vrátit do normálního světa. Zdalipak v brzké době znovu otevře dveře, za nimiž je nekonečná zima? Když se dva perou, obvykle se třetí směje. Led se však smát nebude. Chce-li si zachránit krk, je návrat do Příhraničí jedinou spásou. Tomu se říká ironie osudu... Nakladatelská anotace.