Příhraničí. - Kornev, Pavel Nikolajevič, 1978- (Fantom Print, 2015)
Druhá část akční dystopické fantasy série, která se odehrává v nehostinných končinách, kde panují nesnesitelné klimatické podmínky a magická kouzla.