Sběratel kostí - Veste, Luca (Euromedia Group, 2019)
Před dvaceti lety se čtveřice teenagerů na vlastní pěst vydala do místních lesů, aby se pokusili najít údajný domov Sběratele kostí. Vrátili se pouze tři z nich. Současnost. V ulicích Liverpoolu je místními obyvateli zpozorována těžce zraněná žena, jež tvrdí, že utekla dnes už zapomenutému a pověstmi opředenému Sběrateli kostí. Policista Louise Henderson musí skeptické kolegy přesvědčit, že tento městský mýtus je opravdu možná z masa a kostí. Když je ale v místech, o nichž žena tvrdila, že odtamtud utekla, nalezeno tělo, případ nabere nový, temnější směr. Avšak vrah sleduje každý krok, jenž policie v cestě za jeho dopadením učiní