Prokletá minulost - Hartshorne, Pamela (Baronet, 2019)
Thriller odehrávající se v 16. století v Anglii. Příběh o kletbě, která visí nad malou Mary až do dospělosti. A prostřednictvím kamarádky z dětství se nyní vrací. Vrací se tak děsivě, až se zdá, že se skutečně naplní... Temný příběh jedné kletby se odehrává v Anglii na konci 16. století. Mary Thorneová navenek prožívá klidný a spokojený život. Nikdo netuší, že si s sebou nese těžkou kletbu z dětství, kdy kvůli ukradené panence nešťastnou náhodou způsobila smrt malé dívky. Vše se jí vrací až nyní, s příjezdem Cat, její kamarádky z dětství, která o kletbě ví. Cat žárlí na Maryino vysoké společenské postavení, spokojený a bohatý život a využije Maryiny minulosti k vydírání. Dochází však k další vraždě...