Kůly v plotě - Kohák, Jakub, 1974- (Brána, 2019)
Kniha Kůly v plotě obsahuje humorné příběhy a postřehy ze života, které vycházely jako fejetony v deníku Metro v letech 2014 až 2019. Jejich autorem není nikdo menší ani větší než Jakub Kohák, polokaskadér, skororevolucionář, ironing man, olympionik pasivní, bratr sokol, bombabomber, Král Újezda I, II, IV, V, věčné dítě věřící na Ježíška, ale i hrdý tatínek, který to má vždycky na Koháku