Těžká noc - Lanczová, Lenka, 1964- (Víkend, 2019)
Erika kvůli Patrikově nevěře ukončila pětiletý vztah a řeší, co dál se svým životem. Po pětiletém vztahu by měl přijít další stupeň - bud' svatba, anebo rozchod. Patrik zvolí druhou možnost a Erika je náhle opuštěná a nešťastná. Místo po Patrikovi se snaží zaplnit intenzivními nezávaznými zážitky, které však také nejsou tím pravým ořechovým. Nová láska na sebe ale nenechá dlouho čekat a Erika je zase šťastná, zamilovaná a milovaná. Jenže ani nový vztah není tak úplně bez mráčku - Eriku tíží jisté tajemství a navíc ani soužití s potenciální tchyní není zrovna jednoduché. Nakladatelská anotace. Kráceno.