Návrat do Cornwallu - Fenwick, Liz (Euromedia Group, 2019)
Příběh dvou sester – dvojčat Adele a Amelie – začíná ve válečném Cornwallu v roce 1943 a pokračuje zradou, která je navždy rozdělí. Minulost v obou zanechá hluboké rány, jež se nezahojí ani po sedmdesáti letech. Osudy sester se prolínají s příběhem Američanky Lary, rozvedené, nezaměstnané a zdrcené smrtí milovaného pradědečka. Lara se vrací do Cornwallu, aby poodhalila roušku tajemství kolem života svých praprarodičů. Romantický příběh vychází ze skutečných událostí, odehrává se na pozadí úchvatné cornwallské přírody a osciluje mezi válečnými léty a současností. Kniha potěší všechny milovníky silných příběhů s překvapivými zvraty, zaujme hloubkou emocí a přenese nás na nádherné pobřeží Cornwallu, malebné a magické.