Jak si neudělat z domova cirkus jako na Piccadilly - Whitton, Hana, 1950- (Mladá fronta, 2019)
Humorné a zároveň laskavé vyprávění české autorky o životě na anglickém venkově. Češka Hana a její anglický manžel William se po návštěvě Prahy vrací domů do vesničky Kingston nedaleko Oxfordu. Od své všetečné sousedky Muriel se dozvídají novinu - zámecká paní Isolda hodlá ve svém sídle založit dívčí internátní školu. Doufá, že tak zachrání své panství před finančním úpadkem. Hana a William přislíbí Isoldě udělat ve škole pro studentky sérii přednášek. Nepraktická Isolda však nemá s vedením školy žádné zkušenosti, a tak, když se do školy dostaví první skupina studentek, bláznivé situace na sebe nenechají dlouho čekat.