Noc v Central Parku - Musso, Guillaume, 1974- (Thriller (Motto), 2017)
Pařížská policejní kapitánka Alice se probudí na lavičce newyorského Central Parku připoutaná k neznámému muži, jenž se představí jako jazzový pianista Gabriel. Šokovaná dvojice je nucena spojit své síly a začít rozplétat nitky neobvyklé události. Děj je přerušován útržky Aliciiných vzpomínek na minulost. Mozaika napínavých situací vyvrcholí v nepředvídatelném finále.