Hlavně ať ti udělá dítě - Gruber, Václav, 1953- (MOBA, 2019)
Romantický milostný příběh vyprávějící o životě dvou lidí, jejichž největším problémem je vysoký věkový rozdíl. Erika je primářkou chirurgického oddělení, brzy jí bude čtyřicet a touží po dítěti. Momentálně je ve vztahu s devatenáctiletým Lukášem, který Eriku miluje a po zprávě o tom, že otěhotněla, si ji touží vzít. Erika se ale svatbě brání, jako starší žena se zkušenostmi má strach, že by si svatbou k sobě Lukáše připoutala a zabránila mu tak v rozletu. Dokáže jejich vztah ustát názory ostatních? A co se stane, když Lukáš dostane pracovní nabídku ze zámoří?