Eliza a její nestvůry - Zappia, Francesca (CooBoo, 2019)
Knížka představuje dospívající dívku Elizu, její vnitřní svět plný nejistot a strachů, jenž je přes den uzavřenou studentkou a v noci žije ve svém online světě, jako anonymní autorka populárního webkomiksu. Příběh maturantky Elizy Mirkové, tvůrkyně úspěšného webového komiksu, která udržuje svoji identitu v anonymitě. Na střední škole se necítí dobře a s vrstevníky nekomunikuje, je pro ně divná a výstřední. Ani rodiče a bratři nerozumí kreativitě Elizy, a tak se ponoří do online světa, jenž vytvořila. Její život se začne měnit s příchodem nového spolužáka Wallace, který píše fanfikce na její komiks Nestvůrné moře. Postupně se začnou sbližovat. Jak se maturita blíží, odhalí se Elizinino tajemství. Eliza je ve škole ztrapněna a Wallace s ní přestane mluvit. Eliza se vyhýbá škole i online fórům a neví co dělat, když její bezpečné, anonymní místo bylo odhaleno. Jde za terapeutem, jenž jí diagnostikuje psychickou poruchu - úzkost. Doktor Elize pomáhá k tomu, aby se mohla smířit s Wallacem a dokončit své Nestvůrné moře.