Sex za časů královny Viktorie : slasti a strasti 19. století - Riddell, Fern (Beta, 2019)
Jak to bylo se sexualitou a sexuální osvětou za časů královny Viktorie? Jaké skandály hýbaly společností? Jaké rady dostávaly od svých matek dospívající děvčata a nevěsty před svatební nocí? Originální průvodce s nevšední tematikou, týkající se nepříliš dávné historie nabízí čtenářům zajímavé informace, ale i úsměvné chvilky při představách, jak prožívali a sex a erotiku jejich praprapra... rodiče.