První opravdový polibek - West, Kasie (CooBoo, 2019)
Román z prostředí filmového natáčení. Sedmnáctiletá Lacey zažívá svou životní šanci: hrát ve filmu s Grantem Jamesem, charismatickým hercem na začátku hvězdné kariéry. Lacey je talentovaná mladá herečka, která se ve své první velké roli potýká s nejedním problémem. Není snadné hrát romantické scény v kostýmu zombie, odrážet dobře míněné připomínky ochranitelského otce, že by se měla soustředit především na studium, a ještě pátrat po tajemném nepříteli, který z nějakého důvodu natáčení sabotuje. Příběh o prvních láskách a rozdílu mezi zamilovaností předstíranou a skutečnou.