Dusty. - Andersen, Jan, 1956- (CPress, 2019)
Další kniha ze série napínavých příběhů o Pavlovi a jeho inteligentním čtyřnohém příteli Dustym. Tentokrát pátrají po tom, kam se ztrácejí zvířata z útulku. Veselé Vánoce? Pro Pavla sotva! Jeho nejlepší kamarádka Alex se poslední dobou chová divně, je uzavřená a nechce s nikým trávit čas. Dokonce ani s Pavlem a Dustym ne! Věnuje se pouze výpomoci v psím útulku. Když se z útulku začnou ztrácet zvířata, Pavel věří, že s Dustym dokážou případ vyřešit. Jenže jeho čtyřnohý kamarád má strach, že ho Pavel chce v útulku nechat. Nakladatelská anotace. Kráceno.