Tajná zoo. - Chick, Bryan (Fragment, 2019)
Pokračování fantastické série odehrávající se v magické zoo. Noah a jeho přátelé se vrátili zpět z první výpravy do Tajné zoo. Myslí si, že zažili vše, co mohli, velmi brzy ale zjišťují, že to byl jen začátek. Byli totiž vyzváni, aby se stali členy tajného spolku, který vstup do Tajné zoo střeží. Budou se muset naučit nové věci, ale především čelit nové hrozbě. Příšerní sněžní muži napadají obyvatele zoo a zlo muže, který se skrývá ve stínech, roste... Nakladatelská anotace. Kráceno.