Vražedná sonáta : první případ komisaře Di Bernarda - Korsakova, Natasha (Computer Media s.r.o., 2019)
Detektivní román, v němž autorka, koncertní houslistka, využila svou důvěrnou znalost hudebního prostředí. Skandální případ otřásá Římem. Cornelia Giordanová - mocná a obávaná hudební agentka byla brutálně zavražděna. Případu se ujímá zkušený komisař Di Bernardo, který musí proniknout do složitých a neúprosných vztahů panujících mezi agenty, virtuosy a lidmi z hudebního byznysu. Brzy pochopí, že v tomto zdánlivě vznešeném světě panují ve skutečnosti tvrdá pravidla a nevybíravé intriky. Vrah má ale jasný cíl a smrtí Cornelie to pro něj nekončí. Vyšetřování postupně odhaluje spletité vztahy a dávná tajemství, sahající až do dob slavného výrobce houslí Antonia Stradivariho. Chytrý, složitý a tajemný kriminální román ze současnosti, opírající se o skutečné reálie a historická fakta. Nakladatelská anotace.