Experimentální atlas mužů - Lauerová, Sylva, 1962- (CPress, 2019)
Toho doma nechci!... aneb vyhněte se osudovému omylu! V identifikaci partnerů, které u rodinného krbu rozhodně nechcete, vám pomůže EXPERIMENTÁLNÍ ATLAS MUŽŮ – vtipná, odvážná a genderově odvázaná kniha, jejíž autorkou je spisovatelka, o které se říká, že se nebojí žádných tabu. Bohatě ilustrovaný atlas vám v rámci devíti čeledí nabídne několik desítek druhů mužů vyskytujících se na našem území. Není pochyb, že atlas bude skvělým dárkem mezi ženami, ale i muži se smyslem pro humor a nadsázku.