Pohádkové učení : interaktivní mluvící kniha - Pospíšilová, Zuzana, 1975- (Kouzelné čtení)
Interaktivní mluvící kniha seznámí děti předškolního věku s barvami, tvary, části těla, čísly nebo třeba protiklady. Celou knihou je doprovodí skřítek Zvídálek. Veselého skřítka zajímá úplně všechno a nebojí se zapojit ani do práce na zahrádce. Zavede děti i do divadla nebo na nákup, navštíví s nimi pana doktora i mateřskou školku. Na každé stránce na děti čekají zábavné hry a nechybí ani pohádky a písničky. Obsahuje přes 1400 zvuků a textů.