Dobrodružství v psím hotelu. - Sateren, Shelley Swanson, 1959- (Pikola (Euromedia), 2020)
Další příběh z psího hotelu, tentokrát o největším psím nepořádníkovi. Alf nenávidí uklízení. Rád nechává věci povalovat všude okolo a je toho názoru, že chaos má něco do sebe. Alfova sestra Alfréda se s tím však nehodlá smířit a rozhodne se, že s chaosem zatočí. Ovšem právě v ten den dorazí do psího hotelu Dusty - uslintaný anglický buldog. Docela nepatrné slintání se postupně stává opravdu velkým problémem a je na Alfovi s Alfrédou, jak si s touto katastrofou poradí. Nakladatelská anotace. Kráceno.