Grilování : voňavé maso, ryby, zelenina - Brand, Christoph (Grada, 2017)
Informace o typech grilů, potřebné vybavení. Metody grilování - přímé, nepřímé, barbecue, uzení, rožnění. Doporučené druhy masa, ryb a zeleniny. Rozmanité recepty a postupy přípravy.