Probuzené city. - Evans, Katy (Desire Duo, 2020)
Probuzené city - Nový šéf v práci, to nikdy nevěstí nic dobrého. A navíc když je to takový floutek, který se dosud jen bavil, a ještě snad ani den nepracoval. Vedoucí grafického oddělení Alex měla vůči Kitu Walkerovi spoustu oprávněných výhrad. Obávala se, že spolupráce s ním přinese jen problémy. Ale nejvíc ze všeho se bála, že Kit v ní probudí city, které ještě nikdy nezažila... V područí touhy - Předem sjednané manželství s Galenem Horvathem byl první krok pomsty, kterou si Peyton chtěla vyrovnat staré účty s jeho rodinou. Galen vstoupil do manželství s nadějí, že se mu podaří vytvořit bezpečný domov pro malou dceru svých přátel, které se po jejich tragické smrti ujal. Peyton ovšem podcenila sílu přitažlivosti a touhy, kterou v ní Galen zažehl. Navzdory svému plánu na pomstu si začne představovat, jaké by to bylo, kdyby spolu zůstali navždy...