Zážitky rozvedeného muže - Galambica, Ivan, 1974- (Slovart, 2020)
Humoristické povídky o starostech a trampotách rozvedeného pětačtyřicátníka, který však za žádných okolností neztrácí optimismus a zdravou chuť do života. Rozvod jako takový s sebou většinou příliš humoru nenese. Rozvodem ale dozajista něco končí - a něco začíná! Hrdina knihy Ivana Galambici je toho zářným příkladem, neboť po této neblahé události zažívá situace, které jsou někdy humorné, někdy tragikomické, sem tam neuvěřitelné. Jak říká náš 45letý hrdina plnou vahou svých 100 kil: život je nádherný a smích je dar! Nakladatelská anotace. Kráceno.