Až léto skončí - Ward, Penelope (Baronet, 2020)
Co uděláte, když si letní dům vaší rodiny pronajme sexy starší muž? No, očividně se ztrapníte – a opakovaně. S Noahem Cavallarim jsme nevykročili správnou nohou. Naše první setkání skončilo jako jeden velký trapas. Když moje máma onemocněla, bylo na mně, aby bylo o naše hosty dobře postaráno. Měla bych být na vysoké. Místo toho prožívám to nejlepší období svého života... jako pokojská. Pohledný a tajuplný Noah je pro mě zapovězený. Vím, že tu nezůstane natrvalo. Vím, že je pro mě nejspíš moc starý. A přesto mě přitahuje. Navíc se mě pokusil zachránit, když se mylně domníval, že se topím. Dala jsem mu najevo, že ho chci. A on mě před sebou varoval. Začali jsme si po nocích povídat na břehu jezera. Naše přátelství se však brzy změnilo v něco, z čeho se možná nikdy nevzpamatuju. Protože až léto skončí, odjede. A já netuším, co na konci srpna budu dělat.