Hádka - Nachtmanová, Petra, 1972- (Petunky, 2020)
Milostný thriller české autorky. Manželé odjedou na dovolenou ve snaze zachránit rozpadající se manželství a manželka je unesena záhadným mužem. Anita a Petr se už delší dobu potýkají s problémy v manželství. Svůj vztah se pokusí napravit na dovolené u moře. V noci se však mezi nimi strhne hádka a Petr nahou manželku vyhodí na chodbu hotelového pokoje a usne. Zoufalou Anitu pozve na pokoj pohledný Nikolas a brzy se ukáže, že má postranní úmysly. Zatímco Petr společně s policií pátrají po zmizelé ženě, Anita se vzbudí na odlehlém místě a zjistí, že ji Nikolas unesl.