Poslední řecké léto - Baggot, Mandy (Baronet, 2020)
Další romantický příběh z autorčina oblíbeného ostrova Korfu, kam se po deseti letech vrací na dovolenou kamarádky z Londýna Heidi a Beth, která je čerstvě rozvedená, a setkává se tam s Lexem, svou prázdninovou láskou. Beth Martinové je třicet jedna let, právě se rozvedla a čeká, co jí život přinese... Její nejlepší kamarádka Heidi je přesvědčená, že všechny odpovědi leží na Korfu - ostrově, kde byly před deseti lety na nezapomenutelné dovolené. A tak se opět vydají na sluncem zalitý řecký ostrov, na cestu do minulosti za skvělým jídlem, koktejly... a Alexem Hallasem, na kterého Beth nikdy nezapomněla. Když spolu tančí pod hvězdami, s pískem pod bosými chodidly, začnou se vynořovat staré city a Beth má možná šanci na nový začátek. Pokud se oba dokážou naučit milovat lidi, kteří se z nich stali... Nakladatelská anotace.