Velká oblaková loupež : vlak do Zázračných světů 2 - Bell, P. G. (Egmont, 2020)
Pokračování dobrodružného fantasy příběhu, jehož hlavní hrdinkou je jedenáctiletá Suzy. Suzy s přáteli opět míří na palubu kouzelného poštovního expresu a čeká ji další dobrodružná cesta! Podivuhodné město Trollville zasáhne nezvyklé zemětřesení a brzy je jasné, že se pod povrchem děje cosi zlověstného. V sázce je osud všech Zázračných světů a hrdinové budou potřebovat pomoc obávané čarodějnice lady Soumračnice, oblačníků z Mračné kovárny i jednoho mocného nepřítele, aby je zachránili. Nakladatelská anotace.