Butikovky - Sobíšková, Jana (Pointa, 2020)
Humorně laděné příběhy a zážitky z nablýskaného prostředí módního butiku na pražském letišti. Historky z prostředí luxusního butiku, který vede obchodnice Justýna. Módní nadšenkyně neuváženě zaměstná i svou nemódní sestru, která s nepochopením sleduje dění kolem prodeje předrahých kousků z pravých kožešin, kašmíru i hedvábí. Zároveň sama tenhle kšeft tak trochu nezvládá, a tak prodá například vlka namísto lišky. Luxusu chtivé dámy vůbec dost mate, protože nerozezná... vlastně nic, čímž se mnohdy dostává do nežádoucích situací. Nakladatelská anotace. Kráceno.