Clarity - Bendová, Karolína, 2000- (Sun, 2019)
Dívčí román o letní lásce, který jeho mladá autorka psala původně v elektronické podobě v rámci sociálních sítí. Clarity Gregory jede se svými bratry na tábor. Má se o ně starat a dávat na ně pozor. Clarity tábor nezajímá, nechce ani sportovat. Do cesty se jí navíc připlete Cameron Grimes, syn hlavního vedoucího a frajer, který se ke všem chová nadřazeně. Jak Clarity zvládne setkání s takovým klukem? A je skutečně Cameron takový, za jakého se vydává? Nakladatelská anotace. Kráceno.