Natálie : nový bráška - Fišarová, Michaela, 1971- (Třídnice 4.B, 2019)
Další kniha ze série o dětech ze 4.B. Tentokrát je hlavní hrdinkou Natálie. Zpěvačka třídní kapely Bloudy z boudy Natálie má problémy. Trápí ji, že je tlustá (ale jenom trošku!), takže jí tatínek zakazuje sladkosti. Je zamilovaná do Pavla, jenže zjistí, že ten chodí s Janou! A do toho všeho do rodiny přibývá malý nevlastní bráška. Nakladatelská anotace. Kráceno.