Zrzka v nesnázích - Zadinová, Radka, 1970- (CPress, 2020)
Nová řada reálných příběhů pro dívky od české autorky Zrzka je úplně obyčejné desetileté děvče, které žije s maminkou, tátou a babičkou v domku na kraji města. Pak se ale jednoho dne rodiče rozvedou a její bezpečný svět se rozpadne. Týden žije s maminkou, jejím novým přítelem a malým nevlastním bráškou v jejich starém domě a týden s tátou na vesnici. Nejlepší kamarádka Leontýnka se jí straní a v novém prostředí nikoho nezná. Pomůže Zrzce vášeň pro skákání na trampolíně najít si nové kamarády a překonat těžké chvíle? Splní se jí někdy sen mít své vlastní štěně?