Velká kniha zvuků. - Kučera, Jaroslav, 1956- (Svojtka & Co., s.r.o., 2016)
Zvukové leporelo věnované převážně hospodářským zvířatům. Určeno dětem. Fotografie zvířat, zasazené do prostředí pomocí počítačové grafiky, doplňují popisné texty. Zvířata jsou rozdělena podle místa, na kterém žijí: Na poli; Venku na pastvě; Ve stodole; apod.