Můj život s Blonckou. - Kučerová, Alena (Otevřeno, 2020)
Knížka autobiografických vyprávění psaná jako psí deníček labradoří fenky Bloncky o jejím psím životě a soužití s člověčí paničkou. Bloncka se opět hlásí o slovo, aby se mohla podělit o svoje každodenní radosti i starosti. Život s její paničkou totiž vůbec není jednoduchý! Je to podle ní zkrátka baba, která zásadně vidí to, co vidět nemá, do všeho se plete a Bloncka ji má neustále v zádech! Zaručeně jenom proto, aby jí zkazila každou zábavičku... Co by si do deníčku Bloncka zapsala, dokud byla ještě štěně? Jak se vaří bobříková polévka? Proč není dobré naštvat Golema a jaká je cena za něžnost? A existuje psí ráj na Zemi? Nakladatelská anotace.