Fatty & Lili : humor a moudra z gauče a cvičáku - Peterová, Zuzana, 1950- (MarieTum, 2020)
Úsměvná korespondence dvou odlišných psích dam v podání jejich lidských majitelek. Svérázná buldočice Lily spisovatelky Zuzany Peterové je už ostřílenou literární hrdinkou série úsměvných knih Můj psí deník. Tentokrát se k ní přidává druhá psí pisatelka - fenka německého ovčáka Fatty s rovněž spisovatelskou paničkou Janou Vrzalovou. Korespondence dvou psích dam, zastoupených svými lidskými majitelkami, je oddechovým čtením nepostrádajícím humor, životní zkušenost i laskavý pohled na svět lidí i psů.