Ustláno na betonu - An, Elen, 1987- (Pointa, 2020)
Mysteriózní román nejen pro dívky. Životy dvou hrdinek, které spolu zdánlivě nemají nic společného. Jenže všechno je jinak, než se zdá. Proč David zmlátil Sirku? Proč přišla Šárka v úterý domů až v šest ráno? S kým strávil Lukáš večer po silvestru? Jak se Sandra dozvěděla o tom znásilnění? David je ten nejhodnější kluk na světě. Než se napije. Šárka by si nikdy nevzala perník. Než se zamiluje. Lukáš by Šárce nikdy neublížil. Než se sjede. Sandra by se nikdy nemotala Šárce do života. Než se objeví. David miluje Šárku. Šárka miluje Lukáše. Lukáš miluje Sandru. Kdo je sakra Sandra? Nakladatelská anotace.