Nedokončená vražda - Granger, Ann, 1939- (Moba, 2021)
Další volné pokračování detektivní série s oblíbenou dvojicí vyšetřovatelů Jess Campbellovou a Ianem Carterem, kteří tentokrát řeší dvacet let starý případ zmizení. Alan Markby za svou policejní kariéru dokázal vyřešit hodně případů. Ale některé také zůstaly bez odpovědí. Jedním z nich je dvacet let starý případ pohřešované Rebeccy Hellingtonové, která odjela na víkend navštívit rodiče, a od té doby ji už nikdo neviděl. Když se k Markbymu dostane informace, která vrhá na její zmizení nové světlo, roztáčí se tím kolotoč událostí, které ovlivní život nejen Markbymu a jeho ženě Meredith, ale také komisaři Carterovi a inspektorce Campbellové, kteří se na případu podílejí. Kam Rebecca před dvaceti lety odjela? Co se jí stalo? A proč se nové důkazy vynořují až po dvaceti letech? Nakladatelská anotace.