Stín z minulosti - Klasová, Nela, 1992- (Pointa, 2021)
Příběh Stely a tří mužů jejího nelehkého života. Kamil násilník, Jakub milovaný manžel, s kterým má dceru Sofii a který tragicky zemřel, a Filip, s kterým snad konečně začne nový život. Stela přišla o manžela, ale snaží se být silná a vrátit se k normálnímu životu. Hlavně kvůli dcerce Sofii. Najde si novou práci, podnájem v malém domě a do života jí zanedlouho vstupuje nový muž - kolega Filip. Jenže netuší, že je tu ještě někdo jiný, kdo je schopen udělat cokoli, aby ji dostal zpátky. Stelu začíná dohánět minulost a na povrch se derou nečekané otázky. Kdo je onen muž? A byla smrt jejího manžela jen náhoda? Nakladatelská anotace.