Drbny z předměstí : pomluvte sousedy dřív, než pomluví oni vás - Waxman, Abbi, 1970- (Motto, 2021)
Ženský román o utajovaných stránkách života v idylické čtvrti. Mohla to být dokonalá čtvrť, kdyby ovšem Frances bez varování nevstoupila do domu Anne a nenačapala ji na podlaze in flagranti s milencem. Nic totiž nezastíní vlastní problémy líp než průšvih u sousedů. Celým předměstím se nekontrolovatelně šíří drby odhalující tajnosti ukryté za fasádami dokonalých domů. Každá manželka tady prožívá svoje soukromé zoufalství. Jenomže všude je spousta upřímných dětí, které toho prozradí víc, než je rodičům milé... Nakladatelská anotace.