Hyde Park Civilizace 2 - Stach, Daniel, 1988- (Edice ČT, 2020)
Druhý výběr rozhovorů s vědci a osobnostmi z pořadu Hyde Park Civilizace. Kniha pro ty, co ví, že chtějí vědět. Hosty Hyde Parku Civilizace jsou lidé, kteří mění svět. Lidé, kteří zachránili tisíce nebo i miliony životů. Lidé, kteří se postavili útlaku a nepoddali se utrpení. Lidé, kteří Vás posunou dopředu. K tématu je vždy pozván ten nejlepší možný host.