Špinavá školní hra : případy pro W + W - Stevens, Robin, 1988- (Fragment, 2021)
Další případ detektivního klubu Wellsová a Wongová ve stylu Agathy Christie. Návrat do lavic má pro Daisy a Hazel trpkou pachuť. Nová školní předsedkyně Elizabeth Hurstová spolu se svou smečkou věrných prefektek šikanují mladší ročníky a nad školou se začíná vznášet mrak strachu a sváru. Pak ale Elizabeth během ohňostroje přijde o život. Vypadá to jako nehoda, co když je ale všechno jinak? Mohl ji někdo nenávidět natolik, že by spáchal zločin? Detektivní duo Wellsová a Wongová začíná znovu pátrat. Nakladatelská anotace.