Není to moje dcera - Hewitt, Kate (Ikar, 2021)
Román o strastiplné cestě k rodičovství je příběhem o naději, mateřské lásce i síle přátelství. Po nesčetných návštěvách gynekoložky se Milly dozvídá zdrcující zprávu - nikdy nebude moci přirozeně počít. Jako řešení se nabídne bezdětná a nezadaná kamarádka Anna, která daruje vajíčko. Koneckonců, proč ne? I Annu by zajímalo, jak by jednoho dne mohlo vypadat její dítě, ale manželství a mateřství ji neláká. Brzy se však ukáže, že pozitivní těhotenský test není šťastným koncem, ale jen začátkem dalšího příběhu. Dramatický porod vytoužené dcerky se stává skutečnou zkouškou přátelství, a na povrch navíc brzy začnou vyplouvat dávno zapomenutá tajemství.