Možná tentokrát - West, Kasie (CooBoo, 2021)
Dívčí román americké autorky o složitostech dospívání a lásky. Zvlášť žijete-li na malém městě, kde znáte každého a každý zná vás. Svatby. Pohřby. Grilovačky. Silvestrovské večírky. Stačí říct a Sophie Evansová tam bude. No, musí tam být, pracuje totiž v místním květinářství. Na všech jejích akcích se začne objevovat i Andrew, syn šéfkuchaře, který se zrovna přistěhoval do města. Sophie se teď potřebuje soustředit na přijímačky, ale samolibý Andrew jí pořád leze do cesty. Musí jí tak komplikovat život? Jenže komplikovaná je i láska - a může rozkvést i na zcela nečekaných místech... Nakladatelská anotace.