Dobble kids (ADC Blackfire Ent., s.r.o., 2019)
Dobble Kids je 30 karet s 30 zvířátky. Cílem hry je co nejrychleji nalézt a pojmenovat stejná zvířátka na dvou kartách. Stejně jako velký bratr Dobble, nabízí i Dobble Kids pět mini her. Tři jsou inspirovány hrou Dobble a dvě hry jsou navrženy speciálně pro tuto dětskou verzi. Hra je velice rychlá (cca do 5 min.) a je vhodná pro děti od 4 let. Dobble Kids je ideální způsob jak vyzkoušet své reflexy v šílené rychlosti.