Život za oceánem - Valentová, Dominika (CooBoo, 2021)
Dívčí román, jehož mladá česká hrdinka vyráží do USA, kde hodlá najít řešení svých životních dilemat. Lindě se podařilo nastoupit na vysněnou vysokou školu... jen aby zjistila, že možná není tak snová, jak si myslela. Navíc se přestěhovala do nového města, rozešla s dlouholetým přítelem a má pocit, že v životě jen tápe a nemůže najít své místo. Pomalu se propadá do chmur, ze kterých snad není cesta ven. Naděje jí svitne, když se impulzivně rozhodne překopat svůj život od základů: vyrazí do USA jako au-pair. Jaký vliv mají každodenní rozhodnutí? Najde Linda své místo i lásku? Nakladatelská anotace.