Malý záchranář : elektrická výuková hračka (Voltik toys, s.r.o., 2019)
Obrázky s tématikou záchranářské práce, kde děti hledají souvislosti. Ve spodní části každého listu jsou názvy činností a úkolem je přiřadit ke každému obrázku název. Správnou odpověď signalizuje zelené světélko.