Dál nechoď! - Křivanec, Václav (Talent pro art, 2021)
Detektivka českého autora vypráví o vyšetřování smrti mladé dívky, jež se zdánlivě sama vrhla ze skály. Když je pod skalním masivem nalezena mrtvola mladé dívky, vypadá to na jasnou sebevraždu. To by ovšem mrtvá nesměla být bez spodního prádla a neležela by o několik metrů dál, než bývá v těchto místech u sebevražd obvyklé. Také podivné skvrny na jejím oblečení vyvolávají u vyšetřujících policistů mnohé otázky. Co se skutečně stalo a kdo dívku a další následující oběti zavraždil? To musí zjistit svérázná dvojice detektivů z Prahy. V pátrání bude nezbytné se ohlédnout až do temné minulosti, aby se po letech dostalo na světlo to, co mělo zůstat navždy pohřbené... Nakladatelská anotace. Kráceno.