Ve tmě jsme všichni stejní - Heaberlin, Julia (Knihy Omega, 2021)
Psychologický thriller objevuje nejen půvab texaského městečka, ale i jeho znepokojivou atmosféru s až přízračnou pouštní mytologií, v níž se skrývají mnohá tajemství. Místní podivín Wyatt, kterého ostatní obyvatelé texaského města obviňují ze zmizení jeho sestry a otce, jednou v polích v mystickém kruhu z pampelišek najde jednookou dívku. Vezme ji k sobě domů, kde ji najde policistka Odette, bývalá Wyattova přítelkyně. Ta se ji pokusí zachránit, ale přitom stále pátrá, co se stalo Wyattově sestře, která měla náhodou velkou slabost právě pro pampelišky. Nakladatelská anotace. Kráceno.