Matka s ručením omezeným - Donátová, Uljana, 1960- (Motto, 2021)
Román pro ženy o rozpadajících se rodinných vztazích i o důvěře mezi dospívající dívkou a nevlastní matkou. Kamilin život je v troskách. Manžel jí u večeře oznámí, že se "asi zamiloval" do jiné, pak v klidu dojí steak a odejde. Za několik dní jí u dveří zazvoní policisté a přivedou patnáctiletou dívku - manželovu dceru z prvního manželství, které Kamila tajně přezdívá Příšera. Ty dvě se sedm let nesnášely, teď budou muset zatáhnout drápky a najít způsob, jak spolu vyjít. Zdá se, že nakonec najdou ještě mnohem víc. Nakladatelská anotace.