Už nejsem holka na útěku - Robošová, Barbora (Čtení pro dívky, 2021)
Pokračování dívčího románu o třináctileté Markétě, která musela čelit domácímu násilí. Markéta má šanci začít jiný život v jiném městě, jenomže... U babičky v Praze je všechno tak jiné, než bylo doma! Nová škola, noví spolužáci, jiné město a jiná domácnost. A k tomu tajemství jejího odchodu do Prahy, které se snaží v nové třídě skrývat, smutek po domově, po mámě a sourozencích... Podaří se Markétě, i přes ne zrovna nejlepší začátek, najít si v novém prostředí kamarády a urovnat vztahy s mámou a nevlastním otcem? Najde k tomu se svou ustrašenou povahou odvahu a přestane být "holkou na útěku"? Nakladatelská anotace. Kráceno.